Skip to main content

Heeft u een vraag aan ons?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze diëtisten. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer. Onze diëtisten zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

Ingeborg Kers
06 1532 5670
ingeborg@focusvoeding.nl
Diëtist in Haarlem, Hoofddorp en Overveen

Karen Brouwer
06 5074 4387
karen@focusvoeding.nl
Diëtist in Haarlem

Laura Brink
06 55890440
laura@focusvoeding.nl
Diëtist in Haarlem en Heemstede

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat onze klanten zeggen

 

Sinds februari ben ik met de begeleiding van Focus Voeding
gestart met het verliezen van een aantal in de weg zittende kilo’s.
Dankzij een op mij afgestemd programma wat zeer goed vol te houden is en met voldoende beweging heb ik mijn doelen nu al bereikt!
Maren bedankt voor de begeleiding!
– J.  v. D.

 

Via een vriendin, die wat kilo’s kwijt moest ivm. een op handen zijn operatie, kwam ik in contact met in 1e instantie de diëtiste van Focus Voeding, Karen. Ik was een beetje sceptisch wat zij nog voor mij extra kon betekenen, omdat ik -zoals de meesten onder ons- wel wist wat ik verkeerd deed. Ik gebruikte haar dan ook als mijn “stok achter de deur”. Zij gaf mij echter een dieet met een paar tips waar ik daadwerkelijk van af ging vallen zonder dat ik mij slap ging voelen. Haar advies om hierbij ook te gaan sporten heeft hier zeker aan bijgedragen. In 1e instantie ben ik met tegenzin begonnen, maar nu ik 3 maanden verder ben, merk ik dat ik op gerichte plaatsen af ga vallen en ben ik het ook daadwerkelijk leuk gaan vinden. Nóóit gedacht!! Kortom:  Focus Voeding is een héle goede keuze voor mij geweest!
Marijke

 

Ben 3 maanden begeleid bij mijn dieet ben zeer tevreden over haar ik heb mijn doel gehaald om in aanmerking te komen voor een Gastric bypass nu maar afwachten wanneer ik geholpen kan worden ik beveel Focus Voeding aan, mijn diëtist is heel geduldig en zeer vriendelijk

Rob Cuyon

 

Erg tevreden met Focus Voeding.Mijn dietiste ondersteund mij goed in het vinden van een juist eetpatroon om gewicht te verliezen en wat tevens aansluit bij mijn leefpatroon. Ook eventuele ziektes worden besproken en goed rekening mee gehouden. Ik heb grote stappen kunnen maken t.o.v. mijn oude eetpatroon en ben trots op wat bereikt is. Focus Voeding heeft mij daar goede ondersteuning en bruikbare handvatten in gegeven.
Erwin B. van den Bulk

 

Wat ik bij Focus Voeding heb geleerd een hele andere benadering van een dieet, geen calorieën tellen, geen honger hebben en kijken wat je allemaal wel kan eten.

Doormiddel van een duidelijk schema/overzicht de juiste keuzes maken.

Ik ben inmiddels goed afgevallen maar voor mij het allerbelangrijkste, ik heb weer energie kortom ik ben weer GELUKKIG, DANKJEWEL

Marijke