Overgewicht

Afvallen

Minder eten? Meer eten? Anders eten? Diëten?

We leren je graag hoe je een goed basispatroon ontwikkelt waarbij de stofwisseling goed zijn werk doet en de vetverbranding activeert. Het voedingsplan wordt op jouw ritme en energieverbruik op maat afgestemd. Leer tijdens de gesprekken welke voeding geschikt is voor jou en vind een goede balans met het eten.

Welke voedingsproducten kies je wel of juist niet? En is het gebruik van superfoods zinvol? Als diëtistes vinden wij het belangrijk dat het een gezonde leefstijl wordt die goed aansluit bij jou als persoon.
In sommige gevallen is er een koolhydraat-beperkt dieet handig om buikvet te verliezen. In het geval van Diabetes en Hartfalen wordt het dieet op de gezondheidssituatie en medicatie afgestemd.

Sinds februari ben ik met de begeleiding van Focus Voeding
gestart met het verliezen van een aantal in de weg zittende kilo’s.
Dankzij een op mij afgestemd programma wat zeer goed vol te houden is en met voldoende beweging heb ik mijn doelen nu al bereikt!
Maren bedankt voor de begeleiding!   – J.  v. D.

Via een vriendin, die wat kilo’s kwijt moest ivm. een op handen zijn operatie, kwam ik in contact met in 1e instantie de diëtiste  van beweeeg!, Maren. Ik was een beetje sceptisch wat zij nog voor mij extra kon betekenen, omdat ik -zoals de meesten onder ons- wel wist wat ik verkeerd deed. Ik gebruikte haar dan ook als mijn “stok achter de deur”. Zij gaf mij echter een dieet met een paar tips waar ik daadwerkelijk van af ging vallen zonder dat ik mij slap ging voelen. Haar advies om hierbij ook te gaan sporten heeft hier zeker aan bijgedragen. In 1e instantie ben ik met tegenzin begonnen, maar nu ik 3 maanden verder ben, merk ik dat ik op gerichte plaatsen af ga vallen en ben ik het ook daadwerkelijk leuk gaan vinden. Nóóit gedacht!! Kortom: Beweeeg! en Focus Voeding zijn een héle goede keuze voor mij geweest!         – Marijke

Comments are closed